Karijera u AKD-u

Agencija za komercijalnu djelatnost d.o.o. strateška je tvrtke od posebnog interesa, upisana u evidenciju nadležnog ministarstva kao davatelj usluga certificiranja koja obavlja usluge izdavanja kvalificiranih certifikata, te je i pravna osoba ovlaštena za obavljanje poslova izdavanja kvalificiranih certifikata građanima RH na eOI. Više od 25 godina AKD proizvodi osobne iskaznice, putovnice, vize, vozačke i druge zaštićene tiskovine, razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnost, te pruža usluge bankarskom sektoru.

U portfelju projekata kojima se AKD bavi su najznačajniji razvojni projekti kroz koje nastaju IT rješenja i usluge temeljene na upotrebi kvalificiranih certifikata i elektroničke osobne iskaznice, te projekti temeljeni na drugim elektroničkim identitetima građana.

Neki od aktualnih razvojnih projekata koje AKD vodi su razvoj rješenja za ePotpis, mPotpis, Time Stamp (QTSA), različita rješenja temeljena na eOI i drugim povezanim sustavima, razvoj i nadogradnja vlastitog PKI sustava, komercijalni kvalificirani certifikati, razvojni projekti za javnu upravu, projekti temeljeni na regulativi europskih direktiva. Dodatno, AKD kao dio državne infrastrukture također sudjeluje u strateškim projektima državne uprave u području digitalizacije postojećih poslovnih procesa.

Sve koji s nama žele kreirati budućnost, a pri tome su osobe usmjerene na ostvarenje ciljeva i postizanje najboljih rezultata, pozivamo da popunjavanjem prijavnog obrasca predstave svoje stručnosti, znanja i vještine.

Za sve informacije vezane uz natječaje za pojedina radna mjesta, karijeru i zapošljavanje u AKD-u, molimo Vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na adresu ljudski.resursi@akd.hr.