Karijera u AKD-u

Agencija za komercijalnu djelatnost d.o.o. strateška je tvrtke od posebnog interesa, upisana u evidenciju nadležnog ministarstva kao davatelj usluga certificiranja koja obavlja usluge izdavanja kvalificiranih certifikata, te je i pravna osoba ovlaštena za obavljanje poslova izdavanja kvalificiranih certifikata građanima RH na eOI. Više od 25 godina AKD proizvodi osobne iskaznice, putovnice, vize, vozačke i druge zaštićene tiskovine, razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnost, te pruža usluge bankarskom sektoru.

U portfelju projekata kojima se AKD bavi su najznačajniji razvojni projekti kroz koje nastaju IT rješenja i usluge temeljene na upotrebi kvalificiranih certifikata i elektroničke osobne iskaznice, te projekti temeljeni na drugim elektroničkim identitetima građana.https://www.moj-posao.net/Posao/412627/Operater-IV-mz/

Neki od aktualnih razvojnih projekata koje AKD vodi su razvoj rješenja za ePotpis, mPotpis, Time Stamp (QTSA), različita rješenja temeljena na eOI i drugim povezanim sustavima, razvoj i nadogradnja vlastitog PKI sustava, komercijalni kvalificirani certifikati, razvojni projekti za javnu upravu, projekti temeljeni na regulativi europskih direktiva. Dodatno, AKD kao dio državne infrastrukture također sudjeluje u strateškim projektima državne uprave u području digitalizacije postojećih poslovnih procesa.

Sve koji s nama žele kreirati budućnost, a pri tome su osobe usmjerene na ostvarenje ciljeva i postizanje najboljih rezultata, pozivamo da popunjavanjem prijavnog obrasca predstave svoje stručnosti, znanja i vještine.

Za sve informacije vezane uz natječaje za pojedina radna mjesta, karijeru i zapošljavanje u AKD-u, molimo Vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na adresu ljudski.resursi@akd.hr.

 

AKD objavljuje natječaj sa sljedeća radna mjesta:

Programer aplikativnih rješenja i usluga - Java / .NET (m/ž)

Programer aplikativnih rješenja i usluga - C / C++ (m/ž)