Dokumenti

Osobni dokumenti materijalni su dokazi identiteta i ovlaštenja koji su građanima pravna pretpostavka za ostvarivanje temeljnih ljudskih, političkih, ekonomskih, kulturnih, socijalnih i drugih institucionalnih i izvan institucionalnih prava i obaveza.
Agencija za komercijalnu djelatnost specijalizirana je za izradu svih vrsta osobnih dokumenata najvišeg stupnja sigurnosne zaštite potrebnih za funkcioniranje pojedine države. Osobni dokumenti identificiraju vlasnika dokumenta, stoga njihova autentičnost mora biti izvan svake sumnje. AKD kao tvrtka specijalizirana za proizvodnju dokumenata jamči maksimalnu sigurnost izrađenih dokumenata usklađenih prema međunarodnim propisima, smjernicama i regulativama.
Svoje usluge u izradi osobnih dokumenata kombinacijom vrhunskih materijala i najsofisticiranijih mjera zaštite, posebice u pogledu izrade druge generacije osobnih identifikacijskih isprava koje sadrže čip i u njemu pohranjene biometrijske značajke vlasnika dokumenta, AKD je spreman ponuditi kako domaćem tako i globalnom tržištu.