04.10.2019

AKD zajedno i na ovogodišnjoj HT B2 Run utrci

AKD-ov tim dobro raspoloženih trkača nastupio je i na ovogodišnjoj, rekordnoj, poslovnoj utrci HT B2 Run, na kojoj je na zagrebačkom Jarunu trčalo više od osam tisuća zaposlenika, iz nešto više od 400 poduzeća iz cijele Hrvatske. Jake snage naše ekipe, okupljene iz cijele tvrtke – od pogona do sektora IT-a – ponovno su uspješno obranile boje AKD-a! Najbolje rezultate zabilježili su Matija Pavlin u muškoj konkurenciji te Mirna Volf u ženskoj, dok smo ukupnom poretku, od 414 prijavljenih kompanija, zauzeli odlično 145. mjesto.

Najvažniji rezultat ovogodišnjeg nastupa AKD-a na HT B2 Run utrci svakako je dobra energija i raspoloženje u timu. Naši trkači okupili su se prije samog nastupa, zajedno se zagrijavali, bodrili tijekom same utrke i večer završili zajedničkim druženjem.

Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicama na pregršt pozitivne energije te navijamo da sljedeće godine AKD-ov tim okupi još veći broj trkača, navijača i svih onih koji, kroz zajedničko druženje, žele dijeliti dobro raspoloženje i sportski duh!