16.10.2019

AKD na tjednu karijera Fakulteta organizacije i informatike

Ovoga tjedna na Fakultetu organizacije i informatike (FOI) je započelo jedno od najvećih karijernih događanja za studente u Hrvatskoj - 8. TJEDAN KARIJERA na kojemu se ove godine predstavlja i AKD.

Nakon svečanog otvorenja, bogat petodnevni program započeo je panel diskusijom s uspješnim alumnijima FOI-ja u kojoj su sudjelovali Danijel Dadović (Ezoic UK), Sanja Hren (Hrvatski Telekom), Goran Kovačević (Infinum), Sandro Lazarić (Arbona) te AKD - ova Kristina Leko Kuštrak.

Tjedan karijera je zamišljen kao networking event na kojem studenti svih godina i smjerova studija FOI-ja imaju jedinstvenu priliku upoznati svoje potencijalne buduće poslodavce, ali također i steći dodatna stručna znanja kroz radionice poslodavaca i kroz njihovo direktno uključivanje u nastavni proces. Cilj Tjedna karijera je direktno povezivanje poslodavaca sa studentima koji će ubrzo potražiti svoje prvo zaposlenje te ih pripremiti za poslovni svijet u kojem će morati istaknuti svoja znanja i vještine te iskustvo iz prakse koju su stekli tijekom studiranja na FOI-ju. Na taj se način želi potaknuti mlade ljude na rano razvijanje poslovnih vještina te promišljanje o razvoju karijere već za vrijeme studentskih dana.

Uz uvodni panel AKD će se predstaviti i na panelu na temu informacijske sigurnosti te na tzv. 'Karijernom španciru', odnosno neformalnom umrežavanju studenata s poslodavcima.
Više o programu 8. Tjedna karijera možete saznati ovdje.