08.05.2020

Kartica s vertikalnim ispisom personaliziranih podataka - novi proizvod AKD-a

U suradnji s Podgoričkom bankom iz Crne Gore stvorili smo novi proizvod - karticu s vertikalnim ispisom personaliziranih podataka – koju ova banka koristi  za svoje Visa debitne kartice.

U području platnih kartica AKD je stekao značajno tehničko iskustvo u kreiranju kartičnih profila, razvoju personalizacijskih skripti i općenito u procesima upravljanja razvojem novih kartičnih proizvoda temeljem što se najbolje očituje u konstantnom porastu klijenata koji koriste EMV personalizacijske usluge AKD-a. Naše proizvode uvijek prilagođavamo potrebama naših klijenata.

AKD je već godinama pouzdan partner bankarskom sektoru,  a nedavno dobiveni certifikat za bankarske kartice potvrdio je autorizaciju za certificiranu pripremu podataka i personalizaciju EMV bankarskih kartica. Cjelokupni proces usklađen je s međunarodnim standardima koji se očituju iznimnim, strogo kontroliranim pristupom materijalima i specifikacijama kao i poštivanjem sigurnosnih, financijskih i ugovornih zahtjeva. Uz status MaterCard Vendora, AKD posjeduje i status Visa Card Vendora za personalizaciju bankarskih kartica što AKD čini jedinstvenom tvrtkom izvan bankarskog sustava, čiji se kapaciteti mogu koristiti za personalizaciju svih vrsta bankarskih kartica.