Skip to content

AKD je tvrtka od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, upisana u evidenciju nadležnog ministarstva kao davatelj usluga certificiranja koja obavlja usluge izdavanja kvalificiranih certifikata, te je i pravna osoba ovlaštena za obavljanje poslova izdavanja kvalificiranih certifikata građanima RH na elektroničkoj osobnoj iskaznici. Već 30 godina AKD proizvodi osobne iskaznice, putovnice, vize, vozačke i druge zaštićene tiskovine, razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnost, te pruža usluge bankarskom sektoru.

U portfelju projekata kojima se AKD bavi su najznačajniji razvojni projekti kroz koje nastaju IT rješenja i usluge temeljene na upotrebi kvalificiranih certifikata i elektroničke osobne iskaznice, te projekti temeljeni na drugim elektroničkim identitetima građana.

AKD ide ukorak s najnovijim trendovima, stoga radimo na razvojnim projektima i rješenjima temeljenim na eOI i drugim povezanim sustavima, razvoju i nadogradnji vlastitog PKI sustava, komercijalnim kvalificiranim certifikatima, razvojnim projektima za javnu upravu i projektima temeljenih na regulativi europskih direktiva. Dodatno, AKD kao dio državne infrastrukture također sudjeluje u strateškim projektima državne uprave u području digitalizacije poslovnih procesa.

Sve koji s nama žele kreirati budućnost, a pri tome su osobe usmjerene na ostvarenje ciljeva i postizanje najboljih rezultata, pozivamo da popunjavanjem prijavnog obrasca predstave svoje stručnosti, znanja i vještine.

Za sve informacije vezane uz natječaje za pojedina radna mjesta, karijeru i zapošljavanje u AKD-u, molimo Vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na adresu ljudski.resursi@akd.hr

AKD objavljuje natječaj za sljedeća radna mjesta, s rokom prijave do 27.1.2024.

Senior NET Developer (m/ž)

Senior Mrežni Administrator (m/ž)

Sistem inženjer (m/ž)

Administrator za poslove javne ovlasti (m/ž)

Konobar (m/ž)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam