Skip to content
AKD hero image read2

Intergraf ISO 14298

ISO 14298 certifikat za Upravljanje sigurnošću zaštićenog tiska

AKD je u početkom kolovoza 2014. stekao ISO 14298 certifikat za Upravljanje sigurnošću zaštićenog tiska (Management of Security Printing Processes) čiji opseg obuhvaća najvišu sigurnosnu razinu dizajna, proizvodnje i individualizacije pametnih kartica, osobnih dokumenata svih namjena te drugih dokumenata i sigurnosno osjetljivih tiskovina koje AKD proizvodi za državne i komercijalne svrhe, a koji zahtijevaju iznimna zaštitna i sigurnosna obilježja. Spomenuti certifikat, po postavljenim sigurnosnim zahtjevima, obuhvaća nadograđene i unaprjeđene CWA zahtjeve, prvenstveno u području opsežnih informatičkih sigurnosnih zahtjeva te njegovo podizanje na razinu ISO certifikata predstavlja svjetski prepoznatljivo i prihvaćeno jamstvo kvalitete poslovanja. Ovim, još jednim u nizu vrijednih certifikata koje AKD posjeduje, osigurani su dokazi da je poslovanje tvrtke usklađeno s jasno identificiranim upravljačkim postupcima proizvodnje zaštićenog tiska koji  su kao najbolja praksa pobrojani u službenoj dokumentaciji postupka certifikacije.

Do danas je ISO 14298 certifikat za Upravljanje sigurnošću zaštićenog tiska steklo tek 5 tvrtki iz ukupno četiri europske zemlje: Groupe Imprimerie Nationale (Francuska), Morpho (Francuska), E-Kart Elektronik (Turska), MTM holografi (Turska) i Andrews & Wykeham LTD (Engleska). Činjenica da se, pored naših konkurenata, kao što su tvrtke Imprimerie i Morpho, AKD pridružio skupini malobrojnih subjekata koji posjeduju ovaj certifikat, svakako predstavlja dodatnu kvalitativnu podlogu u ugovaranju novih poslova iz područja visoko zaštićenog tiska, a posebno onih koji se objavljuju putem domaćih i međunarodnih tendera, jer zadovoljenje specifičnih zahtjeva poput posjedovanja određenih certifikata u mnogočemu čini pravu prednost. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam