Skip to content
AKD hero image read2

ISO 9001:2019 HRISO 9001 je međunarodna norma s kojom se organizacija usmjerava na ostvarenje postavljenih ciljeva u pogledu kvalitete poslovanja i pružanja usluga. U širem smislu ovaj sustav čine organizacijska struktura, odgovornosti, planiranje, procesi, resursi potrebni za upravljanje sustavom i dokumentacija. To je sustav u kojem se točno zna tko, kada, na koji način radi i za što je odgovoran. Implementacijom sustava upravljanja kvalitetom uprava dokazuje svoju opredijeljenosti za razvoj i primjenu sustava te neprekidno poboljšavanje njegove učinkovitosti.
Navedena norma je generička norma, što znači da su svi zahtjevi u normi općeniti i da se mogu primijeniti na svaku organizaciju bez obzira na njenu vrstu, veličinu i ponuđeni proizvod ili uslugu.

Od godine 2004. AKD ušla je u društvo tvrtki procjenjivane sposobnosti. Sustavu upravljanja kvalitetom AKD-a potvrđena je sukladnost sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008. AKD je certificiran za tiskanje visoko zaštićenih i zaštićenih tiskovina, knjiga te ostalih komercijalnih tiskovina.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam