Skip to content
AKD hero image read2

ISO/IEC 27001:2013

ISO 27001 je međunarodna norma za područje upravljanja informacijskom sigurnošću. Riječ je o sistemskom pristupu u upravljanju rizicima sigurnosti informacija prisutnih u organizaciji, a uključuje djelatnike, procese, IT sustav i politiku. Namijenjena je organizacijama koje žele uspostaviti najvišu razinu zaštite podataka te implementacijom preveniraju napade na informacije, podižu raspoloživost internih resursa, te smanjuju rizike po pitanju kontinuiranog poslovanja.

Primjena i usklađenost s normom znači da tvrtka upravljačke procese shvaća ozbiljno i da u slučaju katastrofe može nastaviti s pružanjem svojih usluga, a samoj organizaciji uz ispunjavanje zakonskih propisa podiže ugled u javnosti.

Tijekom godine 2007. sukladno zahtjevima međunarodne norme ISO/IEC 27001:2005 u AKD-u je uspostavljen i implementiran sustav upravljanja informacijskom sigurnošću.
Budući da AKD informaciju smatra iznimno ranjivim segmentom svoje imovine u koju ubraja i ljudske resurse i osnovna sredstva izložena rizicima zloporabe, oštećenja ili uništenja, tvrtka svoju cjelokupnu imovinu registrira, unosi i pohranjuje te procjenjuje s aspekta ugroženosti, odnosno rizičnosti. Uvođenjem ISO 27001 standarda u cjelokupno poslovanje AKD je ušao u ekskluzivni klub sigurnih svjetskih tvrtki.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam