Skip to content

04.06.2024

AKD na Danima karijera u Vukovaru

 fotograf:

Direktorica Sektora za poslovne rezultate i procese, Adela Jelinek Bišćan, i Savjetnica uprave za odnose s javnošću, Ines Papeš, predstavile su AKD na Danima karijera u organizaciji Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

Srednjoškolcima, studentima i ostalim posjetiteljima održana je prezentacija na kojoj su imali priliku saznati više o povijesti AKD-a i upoznati se s njegovom djelatnošću, proizvodima i rješenjima. Poseban naglasak stavljen je na digitalne studentske iskaznice koje studenti mogu koristiti pomoću Certilie.

Sudionicima je omogućeno izdavanje pinova i pomoć pri aktivaciji eOI koja je preduvjet za dodavanje osobnih dokumenata unutar Certilia Walleta.

AKD svojim sudjelovanjem potvrđuje predanost u  pružanju podrške u obrazovanju, profesionalnom razvoj mladih te razvoju suvremenih IT rješenja koja doprinose digitalnoj transformaciji društva.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam