Skip to content

29.04.2022

AKD recertificiran prema PCI normi

 fotograf:

AKD je završio recertifikacijski ciklus prema zahtjevima PCI Card Production and Provisioning (PCI CPP) standarda koji je preduvjet za izradu platnih kartica prema pravilima kartičnih shema Mastercard, Visa i Discover Diners. Ovim certifikatom AKD potvrđuje svojim klijentima iz fintech i bankarskog sektora najvišu razinu sigurnosti u poslovnim procesima pripreme podataka (Data Preparation), personalizacije platnih kartica i PIN-ova te sigurnu distribuciju navedenih proizvoda.

„Zahtjevi logičke i fizičke sigurnosti, dedicirane fizičke i logičke komunikacijske i serverske infrastrukture, propisani obvezni kriptografski mehanizmi za zaštitu osobnih podataka, te zahtjevi za kontinuiranim poboljšanjima i ove godine su detaljno auditirani te je potvrđena izrazito visoka razina IT sigurnosti AKD-a u ovom segmentu“ – izjavio je Jure Sertić, glavni direktor AKD-a.

Ovim certifikatima AKD je još jednom potvrdio da je kao jedini komercijalni neovisni personalizacijski centar za Mastercard, Visa i Diners Discover kartice na našem području najpoželjniji izbor za sve financijske institucije kojima je sigurnost upravljanja osobnim podacima klijenata, kao i kvaliteta kartičnih proizvoda i PIN-ova od iznimne važnosti. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam