Skip to content

04.06.2024

AKD-u uručena zahvala za suradnju i sudjelovanje na Danu karijera Grafičkog fakulteta

 fotograf:

Povodom obilježavanja Dana Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na kojem je sudjelovao i AKD, održana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća.

Program svečane sjednice započeo je pozdravnim govorima visokih uzvanika, nakon čega se nazočnima obratio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić. Rektor Lakušić istaknuo je da Grafički fakultet svojim nastavnim programima nudi sadržaje privlačnim mladima te na taj način skrbe o budućnosti svoga fakulteta, ali i o budućnosti Sveučilišta, što svjedoči veliki interes mladih za upis na Grafički fakultet.

Na svečanosti je uslijedila dodjela Dekanovih nagrada, Dekanovih priznanja i Dekanovih pohvala studentima, zaposlenicima i tvrtkama.

U sklopu dodjele Dekanovih nagrada, Dekanovu nagradu za postignut najbolji uspjeh po završetku sveučilišnog diplomskog studija i postignutoj pohvali CUM LAUDE (prosjek ocjena 4,953) je dobila i naša Marija Puzjak. Od srca joj čestitamo.

AKD-u je uručena zahvala za uspješnu suradnju i sudjelovanje na Danu karijera  Grafičkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam