Skip to content

14.12.2020

Druga hrvatska kriptomarka u produkciji AKD-a

 fotograf:

Kriptomarka 2

Nakon uspjeha prve hrvatske kripotmarke, čijih je 500 ekskulzivnih primjeraka rasprodano u samo 16 sati, AKD je, za potrebe Hrvatske pošte, izradio i drugu hrvatsku kriptomarku. Kompleksni proces izrade uključivao je ispis jedinstvenih QR kodova, individualizaciju i finalni tisak kriptomarki.

Hrvatska pošta je 15. prosinca 2020. pustila u optjecaj novu Kriptomarku 2, koja je izdana u bloku s jednom samoljepljivom markom i otisnuta u nakladi od 30 000 primjeraka. Od tog će broja pet primjeraka biti dostupno u ekskluzivnom, pozlaćenom izdanju.

Projekt kriptomarke iznimno je važan za razvoj ove relativno mlade industrije u Hrvatskoj, ali i za stavljanje Hrvatske na svjetsku blockchain-kartu, kao i na svjetski filatelistički zemljovid, a predstavlja savršen spoj analognog i digitalnog. Kao predvodnik u tiskarskoj industriji kontinuirano pratimo zahtjeve tržišta i nastojimo ponuditi najbolja rješenja za potrebe naših klijenata te smo stoga iznimno počašćeni što je upravo AKD prvi izbor za monumentalna izdanja ove vrste.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam