Skip to content

05.04.2022

Erste Card Club i AKD brinu o šumama: Svi ECC prateći materijali uz Diners karticu u skladu s FSC® standardom

 fotograf:

Erste Card Club u suradnji s AKD-om odsad isporučuje Diners kartice zajedno s pratećim poslovno-informativnim materijalima održivog porijekla, doprinoseći brizi o svjetskim šumama. Riječ je o proizvodima (brošure, letci, nosači kartica, omotnice i sl.) izrađenim od papira certificiranog prema FSC® standardu, a ovaj će se zeleni pristup uskoro primijeniti na istu kategoriju proizvoda MasterCarda i Vise.

FSC® oznaka jamči odgovorno gospodarenje šumom iz koje prerađeni resurs potječe, što znači sadnju, uzgoj i održavanje novih stabala kako bi se nadomjestilo svako drvo posječeno za potrebe nastajanja papira.

Za tisak spomenutih materijala zadužen je AKD, koji je ujedno nositelj FSC® certifikata lanca održivosti. Ovaj novi element dugogodišnje suradnje s Erste Card Clubom potvrđuje sinergiju u osviještenom pristupu poslovanju i tržištu, kao i ispunjavanju brojnih ekoloških i društveno-odgovornih kriterija.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam