Skip to content

15.12.2020

Monografija hrvatskog predsjedanja "Snažna Europa u svijetu punom izazova"

monografija

Foto: Hanzamedia

S ponosom objavljujemo kako je AKD ponovno bio dio jedne velike, iznimne priče te smo za buduće naraštaje pomogli zabilježiti jedan važan korak u hrvatskoj povijesti - prvo hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije. Riječ je o impresivnom izdanju "Snažna Europa u svijetu punom izazova", monografiji koju je AKD otisnuo za medijsku kuću Hanza Media i Jutarnji list. Monografija, na gotovo 300 stranica, objedinjuje najvažnije trenutke hrvatskog presjedanja koje će ostati zapamćeno po najvećoj krizi s kojom su se Europa i Svijet suočili u novijoj povijesti.

 „Kažu da ono što nije zabilježeno, kao da se nije ni dogodilo. Ova monografija je, zapravo, svjedočanstvo jednog epohalnog trenutka novije hrvatske povijesti koja vam listajući izaziva pozitivne emocije”, riječi su to kojima je ovo izdanje opisao ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Kao predvodnik u tiskarskoj industriji kontinuirano pratimo zahtjeve tržišta i nastojimo ponuditi najbolja rješenja za potrebe naših klijenata te smo stoga iznimno počašćeni što je upravo AKD prvi izbor za monumentalna izdanja ove vrste.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam