Skip to content

12.05.2021

Naruči se preko eRED-a!

eRED online aplikacija za rezervaciju termina

eRED

Koliko vremena ste proveli čekajući u redovima - redovima u banci, redovima za pribavljanje dokumenata ili brojim drugim redovima u raznim institucijama? Kako bi uštedjeli vrijeme korisnicima svojih usluga koji žele doći na šalter, AKD je plasirao eRED online aplikaciju za rezerviranje termina. Kroz web aplikaciju možete odabrati i rezervirati svoj termin. Uz potvrdu termina zaprimit ćete i informaciju o potrebnoj dokumentaciji za određenu uslugu, predviđeno vrijeme trajanja samog procesa, ali i mogućnost odjave termina. Zaboravite na čekanja u redovima i naručite se „preko eRED-a“!

AKD je svojim korisnicima ponudio usluge Ureda za izvršenje javnih ovlasti i registraciju gdje korisnici mogu naručiti i preuzeti svoje digitalne certifikate i kartice za pametni tahograf. U AKD-u vjeruju kako će njihova aplikacija uskoro zaživjeti i u brojnim drugim institucijama gdje rezervacije termina mogu donijeti brojna olakšanja u poslovanju.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam