Skip to content

01.04.2022

Novim kolektivnim ugovorom AKD nastavlja pozitivnu praksu osiguravanja visokog stupnja materijalnih i socijalnih prava svojih djelatnika

 fotograf:

AKD osigurava povoljne uvjete rada i sigurnu radnu okolinu za svoje djelatnike, a uz pružanje materijalnih benefita, skrbi o zaštiti zdravlja te stručnom usavršavanju i edukaciji. Kako bi ovu pozitivnu prasku nastavili i u nadolazećem razdoblju poslodavac je s predstavnicima sindikata potpisao novi sporazum koji će biti na snazi do kraja 2023. godine.

„Razvojni i poslovni uspjeh te postizanje kompetitivne prednosti svake tvrtke na tržištu, pa tako i AKD-a, ovisi o pojedincu u timu stoga kontinuirano pratimo razvojni put zaposlenika, osnažujemo pojedince i timove za aktivno sudjelovanje u ostvarenju izvrsnosti te usmjeravamo njihove napore u postizanju zajedničkih ciljeva tvrtke“, zaključio je glavni direktor AKD-a Jure Sertić.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam