Skip to content

07.01.2021

Srcem i djelima uz Banovinu

 fotograf:

montazna kucica 1Kako bi barem djelomično ublažili tragediju koja ih je zadesila, AKD i naši radnici su od prvog dana uz stanovnike Sisačko-moslavačke županije te svojim nesebičnim djelima pokazuju svoje veliko srce. Ponosni smo što možemo reći kako su Uprava i radnici AKD-a osigurali četiri montažne kućice za pogođene obitelji, između ostalih i za obitelj koju čine supružnici s 12-ero djece i bakom koja živi s njima u kućanstvu. Danas je montirana prva kućica – upravo za ovu veliku obitelj!

Nažalost, borba mnogih ljudi pogođenih ovom katastrofom tek počinje, no AKD i naši radnici će i dalje nastaviti biti uz njih i pružati im aktivnu podršku.

Iznimno smo ponosni na sve što su naši radnici učinili! U prvom krugu pripremili su donaciju hrane, odjeće i posteljine te higijenskih potrepština. Pomogli su našim kolegama čiji su domovi pretrpjeli štetu, donirali građevinski materijal i alate te od prvog dana volontirali na terenu. Posebno bismo istaknuli kolegu Senada Bužimkića, čiji je dom također oštećen u potresu, koji svakodnevno i požrtvovno pomaže drugima dajući svoje vrijeme i stručnost pri osiguravanju krovišta oštećenih kuća u Banovini. Uz sve to, veliki je broj i drugih privatnih donacija i akcija te im na tome veliko – hvala!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam