Skip to content

26.10.2021

Za 30 godina AKD-a, 3.000 novih stabala na opožarenim područjima Dalmacije

 fotograf:

AKD je partner i neoBORivi pomagač Boranke

boranka

Zahvaljujući AKD-u na dalmatinskim će požarištima zaživjeti 3.000 novih autohtonih stabala. Donacijom stabala AKD se uključio u akciju Boranka - najveću europsku volontersku akciju pošumljavanja požarišta. Svoj doprinos dali su i djelatnici AKD-a koji su proteklog vikenda sadili stabla u splitskom naselju Donje Sitno te tako pomogli vraćanju šuma na ovo područje. Dio je ovo aktivnosti u sklopu obilježavanja tridesete obljetnice poslovanja tvrtke.

U želji da odgovori na potrebe tržišta rastuće ekološke svijesti, u AKD-u je napravljen iskorak razvojem kartica „Prijateljica prirode“ od biorazgradivog i eko materijala, za čiji tisak i personalizaciju koristi isključivo prirodne boje. Eko kartice prvi su izbor AKD-ovih klijenata kojima su briga za okoliš i održivost u središtu poslovanja.

AKD je u svom poslovanju okrenut strateškim projektima digitalne i zelene Hrvatske, a podrška akciji Boranka još jednom potvrđuje orijentaciju prema sustavnom implementiranju odgovornog odnosa prema zajednici i okolišu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam