Skip to content

treba za usklađivanjem s NATO standardom rezultirala je proizvodnjom višenamjenske Smart ID iskaznice namijenjene autentikaciji vojne djelatne osobe u sustavu. Kartice s najvišim stupnjem zaštite, proizvedene su u AKD-u pod strogo kontroliranim sigurnosnim uvjetima i uz asistenciju međunarodnih sigurnosnih standarda. E-Vojna iskaznica osigurava sigurno upravljanje informacijama i sigurnosnu kontrolu elektroničke komunikacije između vojnih osoba unutar sustava kao i autentikaciju na sustav s podržanim razinama pristupa bez obzira dali se radi provjeri autentičnosti računalne infrastrukture javnih ključeva, ulazak na računalne sustave ili fizičkoj kontroli pristupu određenim područjima.

Elektronička vojna ID iskaznica omogućuje digitalno potpisivanje dokumenata čime se osigurava šifrirana razmjena osjetljivih podataka putem informatičke mreže. Činjenica koja samu karticu definira kao pametnu sadržana je u integriranom sklopu čipova koji imaju sposobnost čitati, ispisivati razne informacije kao i izvoditi odabrane funkcije i operacije.

Pogledajte sve proizvode i rješenja

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam