Skip to content

AKD financijsko – bankarskom tržištu nudi provjerenu kvalitetu jednog od najvećih personalizacijskih centara zemlje i regije, ali predstavlja i kvalitetnog, pouzdanog i certificiranog personalizatora bankarskih kartica s implementiranim različitim oblicima zaštite poput kontaktnih ili beskontaktnih čipova, magnetske trake i potpisne trake, ovisno o sustavu za čiju su upotrebu namijenjeni.

AKD veliki naglasak polaže upravo na fizičku i logističku sigurnost svojih proizvoda. Cjelokupni proces usklađen je s međunarodnim standardima propisanim od strane MasterCarda koji se očituju iznimnim, strogo kontroliranim pristupom materijalima i specifikacijama kao i poštivanje sigurnosnih, financijskih i ugovornih zahtjeva. Uz status MaterCard Vendora, AKD posjeduje i status Visa Card Vendora za personalizaciju bankarskih kartica što AKD čini jedinstvenom tvrtkom izvan bankarskog sustava, čiji se kapaciteti mogu koristiti za personalizaciju svih vrsta bankarskih kartica. 

Pogledajte sve proizvode i rješenja

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam