Skip to content
AKD hero image read2

Proizvodnja & personalizacija

AKD je siguran i pouzdan partner kojem dugogodišnje iskustvo, stručnost, kvaliteta i uvažavanje eminentnih međunarodnih normi i certifikata osiguravaju izradu i isporuku proizvoda i usluga visoke kvalitete, nastalih pod strogo i sigurnosno kontroliranim uvjetima.

Proizvodnja spomenutih proizvoda prvenstveno obuhvaća isporuku sigurnosno zaštićenih, konvencionalnih i elektroničkih osobnih dokumenta, kartica te pratećih cjelovitih IT rješenja Vladi Republike Hrvatske, ali i drugim državama u okruženju.  

Nastavno na stečena iskustva, fleksibilnost i brze rokove realizacije, AKD e-Government tržištu nudi cjeloviti portfelj proizvoda iz segmenta e-dokumenata i kartica s pripadajućim IT rješenjima i uslugama. U navedenim suradnjama i partnerstvima AKD je sudionik većih nacionalnih projekata pokrenutih od strane resornih ministarstava, državnih institucija i agencija. Budući se proizvodni proces odvija u vrlo sigurnom i zaštićenom okruženju (dokazano certifikatima i međunarodnim normama koje se primjenjuju), AKD ima mogućnost proizvoditi (poštujući namjenu i zakonske zahtjeve) osobne dokumente građana za bilo koju zemlju svijeta.

AKD-ov proizvodni proces podrazumijeva primjenu i apliciranje različitih vrsta grafičkih, sigurnosnih značajki i zaštita te ugradnju i individualizaciju čipova. Osnovna namjena spomenutih sigurnosnih značajki i zaštita je sprečavanje krivotvorenja i neovlaštenog kopiranja, a u proizvode se ugrađuju/uvode od početka dizajna dokumenta ili kartica pa sve do završnog proizvoda. 
Dizajn, proizvodnja i personalizacija sigurnih osobnih dokumenata i kartica, zahtijevaju visoku razinu znanja i stručnosti u proizvodnji, IT resurse, visoku razinu kriptografskog znanja i integracijskog iskustva, što AKD ima i upravo to spremno nudi tržištu.

Sustavom za upravljanje dokumentima AKD omogućuje upravljanje setovima podataka (biometrijskim podacima, pametnim čipovima, sigurnosnim fizičkim elementima) i životnim vijekom dokumenta ili kartice i to tijekom cijelog zaokruženog proizvodnog procesa; preuzimanja zahtjeva i osobnih podataka, proizvodnje (od ulaza repromaterijala do kontrolirane proizvodnje, komisijskog uništavanja dokumenata s greškom), personalizacije, dostave gotovog dokumenta te praćenja valjanosti ili isteka važenja dokumenta radi drugih zadanih ograničenja, mogućnost produženja valjanosti te svih drugih zahtjeva koji su eventualno postavljeni.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam